KLAI DINNER PIZZERIA

KLAI DINNER PIZZERIA

Bestil mad online

Recentreview


4 stjerner ud af 80 anmeldelser
17 okt 2021 at 22:52 Middelmådige pizzaer, men hurtig levering. Skinken var nogle underlige strimler der ligner orm. Skinke var det ikke, nok nærmere bov. Gorgonzolaen var fraværende på den anden pizza, men noget andet der ikke var??
30 sep 2021 at 11:22 Lækker mad, som blev leveret til tiden.
24 sep 2021 at 19:37 Flabet bud, der startede med at sige at de ikke ville køre herud næste gang da det åbenbart var for langt fra dem. Maden var ligegyldig og uden den ekstra ost jeg bestilte.
19 sep 2021 at 7:21 Bundene var smagsløse, papagtige og semi-brændte.
9 sep 2021 at 18:49 I don’t understand how a delivery guy can go 10 floors up in a building to deliver, but they are not willing to walk 20 meters on Egå marina to find me on my boat. Poor quality of the food and very lazy delivery people. I got fooled by review score.
15 aug 2021 at 23:07 Hurtig og venlig levering. Varme pizaaer, bagt til den gode side uden at være forbrændte, lidt tøre, ingen olieklister, skinkestrimlerne kedelige, men ok spiseligt. Fritterne var varme, ikke for salte. Prøver Jer igen på en hverdag :)
9 aug 2021 at 16:11 Selvom køber havde indtastet forkert adresse formåede Klai Dinner alligevel, efter justering af adressen, at levere til tiden.
18 jun 2021 at 17:21 Hmm. Måske vi var uheldige men...... Brændt kylling, kedelig slatne pommes frites, salat de var kedelig brun i kanten. Kedelig intetsigende pizza.... Ved afhentning var der mere kaos end orden. Er under vi fik der vi havde bestilt.
2 maj 2021 at 17:17 Altid velsmagende og veltilberedte pizzaer! De bedste i området
9 apr 2021 at 19:27 Maden kom 5 min. for tidlig, men det var helt ok. Kæmpe hjemmelavet burger, dog tørt og kedelig brød og indholdet var ikke specielt smagfuldt. Rulle kebab var fin smagsmæssigt, dog var brødet alt for tyndt og gik i stykker. Men det hele var iskoldt!
16 jan 2021 at 18:31 Hurtigt, virkelig hurtigt. Og godt!